We love news, and we love GLOW!

Dr.babor har kommet med nye ampuller…! Og jeg (Malin) har testet Glow Booster ampullen!

IMG_0406

De nye ampullene kombinerer den konsentrerte virkningen og kraften i et serum, med pleien til planteoljer..!

IMG_0433

 

IMG_0412

Ampullene må ristet for å blande bi-fasen til en effektiv væske-olje-blanding. Om du har en kombinert hudtype, kan du droppe fuktighetskremen (et pluss for plassbesparende på reise), om du er tørr kan du bruke krem over i tillegg..

IMG_0434IMG_0436

Dr.babor bi-fase fluiden er høy konsentrert og vil derfor virke like presist som andre babor ampuller i de dypere lagene i huden. Planteoljene som er det laget som ligger på toppen av ampullen vil skape en fløyelsesmyk følelse på huden, som om du har smurt deg inn – trust me!

IMG_0418

Jeg har brukt `Glow booster` ampullen i to uker som er en kur, og huden oppleves jevnere og med mer utstråling. Jeg følte jeg fikk en synlig effekt etter kun et par dager av disse.. Siden innholdet er oransje, får du en liten `selvbruningseffekt` også. ´Glow Booster` ampullen inneholder blant annet c-vitamin for klarhet i huden og stimulerer collagensyntesen. Jeg er en Dr. Babor C-vitamin concentrate tjej (les om serum og c-concentrate her)- og det er mitt `go-to` serum, men disse var det perfekte tilskuddet for å gi huden en mer intensiv og effektiv boost (så dette kommer ikke til å være den siste kuren… !).

IMG_0410

IMG_0413

En ampullekur kan du gå på så ofte du vil (les mer om ampuller her). jeg bruker ampuller nesten hver kveld, eller til spesielle anledninger. Disse var også helt geniale som makeup ampuller- vent til de har trukket litt ned i huden, og påfør foundation – violá!

De andre to ampullene er `stress – relief `og `youth control`.

IMG_0443

`Stress relief` er super for den som har gått igjennom syrebehandlinger, har vært igjennom en stresset periode eller er sensitiv i huden. Den roer synlig ned og styrker hudbarrieren.

`Youth control` er fantastisk for moden hud. Gir synlig reduserte rynker og linjer. Den forbedrer hudens evne til å binde fuktighet og fyller opp rynker innenfra.

Om ikke solen er helt på plass enda, så får vi skape litt glow og lysglimt på egen hånd..! 😉

 

 

 

-M&I-

Vi vil gjerne høre din mening om dette :-)