:main skinguide #4 serum

I kosmetikkbransjen brukes serum og konsentrat om hverandre. Det er en og samme sak; Et virkestoff som kan få huden til å nå nye høyder. Og enkelte serum gir faktisk magiske endringer på huden. Serumet har mange av de samme effektene som et fluid har (se skinguide #3:fluid), men flere er mer kjent med serum idag. Vi i Babor har mast om serum og ampuller/fluid i mange år, lenge før det stod om det i magasiner og andre leverandører hadde startet med serumproduksjon. Så det å se nye serum vokse opp samt se det nevnt jevnlig i magasiner i dag og høre forbrukere spørre etter det, gjør oss glad, for serum gjør virkelig en forskjell i huden!

bilde 1

Serum er laget for å forbedre ulike typer hudtilstander/ – typer. De er sammensatt av aktive stoffer som jobber på de ulike tilstandene, det kan være fuktighetsgivende ingredienser, regulerende ingredienser, oppstrammende ingredienser osv. Jeg vil si det er viktigere med et godt serum enn en god krem om du skulle investere i en av dem. Så gå heller til innkjøp av et mer virkningsfullt og dyrere serum sammen med en rimeligere krem dersom du har et budsjett å gå etter. En krem må man uansett ha i tillegg da serum er lettere i konsistens, og ikke har den beskyttende egenskapen som en krem har. Kremen skal ligge litt oppå huden for å beskytte, mens et serum har mindre molekyler og fettstoffer, og penetrere huden dypere enn en krem er i stand til.

Anvendelse av serum: viktig å ta nok! Jeg anbefaler 4 pump til ansikt hals og bryst. Det kan høres mye ut, men det tilsvarer 1 ml. I fluid har vi 2 ml og som skrevet i tidligere post; jo mere, er bedre. Spesielt når det gjelder fuktighetsserum. Huden kan som regel ikke få nok , hvertfall ikke i disse kalde månedene :)

bilde 2

Men vi har et serum man ikke skal pøse på med, og det er en av våre absolutte bestselgere som har mange tilhengere der ute; Dr.Babor c-vitamin booster concentrate. Her har vi 20% acetyl ascorbic acid i som er en ren og stabil form for C-vitamin. Det er aktivt og gir huden en klarhet og glød på få dager. Jeg merket effekt etter 2 dager, og samtlige jeg har snakket med av kunder, kursdeltagere og forbrukere merket effekt fra 1-5 dager. Om du ønsker en klarere hud, fukt og glød i et og samme serum – prøv dette! Og en pipette holder her :)

bilde 3

Vil med det samme nevne en ny favoritt som jeg har vært så heldig og tjuvstarte med. Vi hadde nettopp nylansering sist helg på denne linjen som heter ReVersive.

Med ReVersive investerer du i den huden du har i dag, og lever på utbyttet senere. ReVersive er ei linje som er fin å begynne med når du ønsker å forebygge noe mer mot aldringen, gjerne i 30-års alderen. Også super til de i 50-60 + års alder. Den jobber med å beskytte våre hudceller slik at vi bevarer den huden vi har i dag lenger. Her har vi en spennende ingredienskombinasjon, kalt re-youth complex, som har cellebeskyttende, oppstrammende og fuktighetsgivende ingredienser samt ingredienser som jobber intens med gløden i huden. Og dette merkes med synlig resultat etter å ha brukt serumkuren. Serumet har en dypere penetrasjon enn noe annet produkt Babor Tyskland har laget tidligere da kjemikerne har produsert en innovativ, ny og velfungerende formel. Man skal faktisk aktivisere serumet selv hjemme, og om det skjer mirakler på din hud, ja, det blir opp til deg å bedømme :) Jeg har aldri erfart mer glød med et enkelt produkt, og det i en stresset jobbmåned med lange dager og lite søvn. Aladdin sa: «sesam, sesam» for å komme til skatten….Jeg sier: «serum, serum» :)

En total oversikt av den nye serien skal dere også få her på bloggen etter hvert. For mer info, sjekk ut vår hjemmeside www.babor.no

  1. Rens huden (se skinguide #1)
  2. Eventuelt peel huden (se skinguide #2)
  3. Påfør serum/fluid (se eventuelt skinguide #3 for fluid)
  4. Påfør krem/øyekrem

bilde 4

-M&I-

En tanke om “:main skinguide #4 serum

  1. Tilbaketråkk: :main skinguide – #5 cream | by:main

Vi vil gjerne høre din mening om dette :-)