:main skin guide #7 Lips

 

bilde[4]

editingAstrid Pauline Toldnes. product Collagen booster for lips.

Uten dem kunne vi verken snakket eller spist, kysset eller plystret. Så ikke bare øynene, men også leppeområdet skiller seg ut og trenger spesialpleie.

Leppene har volum og fylde pga kollagen. Det samme kollagenet vi har i huden som avtar med årene. Det fører til at vi får rynker og en slappere hud, og for leppene sin del blir konturene mer og mer ujevne og leppene smalere.

Leppene svetter ikke som huden. Svetteproduksjon hjelper med å regulere kroppstemperatur, og har også en fuktighetsgivende effekt. Leppene kan i perioder føles tørre som en følge av dette, og våre ytre påvirkninger som sol, kulde, vind, luftfuktighet etc. gjør dem enda tørrere.

Visste du at området rundt leppene er et av de stedene sirkulasjonen forsvinner raskest? Mange kan oppleve å få linjer som brer seg over overleppa etter hvert. Vi har et supert leppeprodukt som forebygger og bedrer nettopp dette. Dr.Babor Booster for lips er et leppeprodukt som fukter og fyller ut/pumper opp linjene. Den skal legges langs konturene og på leppa for de som ønsker det. Produktet har metallkuler i applikasjonsdelen som gjør at du kan jobbe med sirkulasjonen ved roterende bevegelser. For effekt må produktet brukes kontinuerlig. Ja, det er som trening. Man får ikke sprettrumpa med 2 knebøy på tirsdag og 3 onsdagen etter. Dessverre. Jeg anbefaler Booster for lips hver morgen og kveld. Det er godt med fukt i dette leppeproduktet, men dersom du er tørr og nesten sprekker vil vår lip balm være det rette valget. Den har næringsrik arganolje som bedrer tørre og rue lepper.

IMG_9063

Lip repair balm – for tørre lepper.

Leppene er et område vi ‘dresser opp’ og ‘dresser ned’ alt etter dagsform og tilstelning. Og det er ikke tvil om en leppestift/gloss ser best ut med velpleide lepper. Visste du at servitriser som velger røde lepper på arbeidsdagen tjener mer i tips enn de uten? Riktignok en studie fra Frankrike, men sant..spørs om Espen Askeladd biter på samme…

Leppepleie-tips:

  1. Peel leppene. En kornpeeling som mild peeling er supert for å få rubbet av tørre partier.
  2. Påfør lip balm om du ønsker mykgjorte lepper som holder seg lenge
  3. Påfør Babor Booster for lips om du ønsker og jobbe forebygging og bedring av linjer langs leppekonturene
  4. Dersom du er av de som stadig opplever tørre lepper ville jeg investert i Babor repair mask. Det er ei fantastisk reparerende leppemaske(og ansiktsmaske)! Bruker den selv hver natt, og tørre lepper har vært fraværende denne vinteren. Maska er laget for å reparere/bygge opp en hud som er nedbrutt, den virker vel så bra på leppene som i ansiktet.
  5. Beskytt leppene med SPF. Sun stick er en genial leppebeskyttelse mot strålene.
  6. Og for deg som ønsker en ekstraboost etter påført leppestift/ gloss, sjekk ut #highlight :)

 

-M&I-

Vi vil gjerne høre din mening om dette :-)