Brow fix

Flere og flere er opptatt av bryn idag, og jeg kan innrømme at jeg er mer enn gjennomsnittet interessert i hva bryn gjør med et ansikt og –uttrykket. Det kan være skummelt og sette i gang med farge, voks og napp på egenhånd hjemme på badet, fort gjort å bli liiitt for ivrig : – ) Så for et fint sluttresultat anbefaler jeg å booke time til en hudterapeut som har god brynserfaring.

Om du har tatt skade av tidligere tiders nappemaraton, eller har store buskebryn – det finnes løsninger for alle!

Malin har her vært superflink å spare ut sine bryn flere uker i forkant, vet det er vanskelig når det står på, men det gir så mye bedre resultater. Dessuten er bustete bryn en trend så en kommer unna med det 😉

PicMonkey Collage3

IMG_1149

Mange sier de ikke trenger å farge brynene da de har så mørke fra før og er redd for de skal bli svarte. Blanding av farger, hårets struktur og tiden er viktig her. Og det handler ikke om å få mørkets mulig bryn slik at de kan holde lenger, men et jevnt bryn med en farge som passer din hudtone og hårfarge. De fleste har mangelfulle bryn, dvs det er tykkere med hår enkelte steder og tynnere andre steder i brynet. Fargingen fyller ut, og skaper et «fullkomment» bryn. 

Voksing og napping eller threading? Det finnes ulike teknikker for å fjerne hårene. Hva du går for er opp til deg og hudterapeuten. Uansett metode så er det her brynet får sin form, og det er her magien skjer, så sørg for å gå til noen som er formfanatiker : – )  Malin har her fått vokset og nappet sine bryn, derfor litt rødrosa under.

IMG_1192

IMG_1157

PicMonkey Collage_done

For å bevare brynene lengre så er vedlikehold viktig. Det finnes ulike redskaper for å vedlikeholde, bl.a brynsskygge, brynsvoks, brynsgelé, sjablonger og brynspenn. Noe til de med litt tykkere bryn, andre til de med tynnere. Uansett tykkelse og form er det to grunnleggende produkt som kan gå til alle, brynspenn og en highlighter.

Her har brynet blitt fylt ut med brow pencil 03 grey brown, og fått illuminator 01 light under for en highlight-effekt. Disse er geniale for vedlikehold også når brynet mister mer av fargen. Brow pencil har en blyantside som du tegner med i brynet, og en kosteside som du bruker for å jevne ut. Illuminator pen blir brukt som en highlighter under og over øyne. Den får brynet mer frem om den legges rett i underkant. Bruk kosten å påføre med for deretter å ‘tappe’ det jevnt med fingeren. Dette produktet kan også brukes til konturering for å fremheve ansiktskonturer, dere vil se vi også bruker det i all makeup, og er rett og slett et kosmetisk underverk! : – )

Mange spør hvor ofte må man gå for en brow fix hos spesialist? Jeg anbefaler alle mine kunder en gang i måneden, noen går hver 3.uke. Og da har de alle vedlikeholdsprodukter hjemme.

-M&I-

Vi vil gjerne høre din mening om dette :-)